Privat och Företagsprovning

Bjud med dina vänner, familj, kunder eller kollegor på en riktig upplevelse. Vi börjar med en genomgång med betoning på den dryck som ska provas. Därefter följer en blindprovning där ni lär er provningens grunder. Att skilja på doft, smak och färg – och att sätta ord på det. Välj mellan flera spännande alternativ.

SMAKPROVNING
Får vi lov att fresta med provningar av till exempel vin, öl, whisky och avec. Eller vad sägs om choklad, ost eller dessert provning?

CHOKLADPROVNING
Grundkurs i chokladprovning. Genomgång av kakaoodling, tillverkning, olika bönor och chokladstilar. Provsmakning av ca. 8 sorters choklad. Ca 1–1 1/2 timme.

CHOKLAD OCH VINPROVNING
Grundkurs i choklad och dryckeskombinationer. Genomgång av kakaoodling, tillverkning, olika bönor och chokladstilar. Provsmakning av ca 8 sorters choklad, samt tre viner. Ca 1–1 1/2 timme.

VIN OCH DRYCKESPROVNING
Lägg upp din provning i olika teman! Druvsorter, länder, regioner eller stilar. Vin, sprit eller öl. Vi går igenom grundläggande provningsmetodik och exemplifierar provningen med ett antal drycker.

ANNORLUNDA PROVNINGAR
Kanske du inte vill ha en traditionell provning, vi kan erbjuda nya teman och nya vinklar.
Varför inte avsluta en middag med vin och choklad i kombination istället för dessert, eller starta minglet med en champagne och ost i kombination.
Författarkvällar där författaren av en vin, sprit, mat bok håller en föreläsning och provning där den signerade boken ingår.

Vi kan även erbjuda att ta hem vin, whisky, cognacs, calvados-makaren från en specifik gård till er provning.

Alla möjligheter finns, kontakta oss för er offert.